Verlicht de juiste plekken met een Led downlight

Het is inmiddels alweer een tijdje herfst, en voor mijn gevoel wordt het met de dag een half uur eerder donker. Ik kan echt totaal niet tegen donkere dagen, dus de herfst en winter duren altijd erg lang voor mij. Al tijden zie ik op tegen deze dagen. Het enige lichtpuntje is dat er rond de feestdagen altijd kerstverlichting wordt opgehangen, en dat de sfeer in huis weer wat verbeterd. Maar ik heb besloten niet langer te zitten wachten op de tijd dat ik weer kerstlichtjes kan ophangen, terwijl ik ondertussen in een donker huis zit. Daarom heb ik afgelopen jaar mijn hele verlichting in mijn huis omgegooid en geupdate. Wat ik allemaal heb aangepast en toegevoegd in huis vertel ik in deze blog, veel leesplezier!

 

Beginnen bij de basis met Led downlight 

Voordat je zomaar je huis begint vol te stoppen met sfeerverlichting is het goed om eerst de basis van je huis te analyseren. Heb je wel genoeg grote verlichting en hoe is de lichtsterkte van die lampen gecoördineerd met decoratie verlichting? Je wilt namelijk opties hebben. Overdag op een donkere dag wil je misschien veel licht zodat je goed kan zien waar je mee bezig bent. ‘S avonds wil je dat grote licht misschien uit kunnen zetten en met alleen sfeerlichten aan nog steeds genoeg licht hebben. Ook kun je met de basis bepaalde onderdelen van je huis beter verlichten. Ik heb bijvoorbeeld in de keuken goed licht nodig. Hier heb ik een Led downlight geïnstalleerd. Een Led downlight werkt als een soort spotje, waardoor je vanaf bovenaf iets goed kan belichten. Ook heb ik een lange wand vol boekenkasten. Aan de bovenste planken heb ik ook led downlight lampen geïnstalleerd zodat de boekenkast mooi verlicht is en daarmee een eyecatcher is geworden. 

 

Aankleden met mooie Led sfeerlichten

Als je de basis van je huis af hebt, dus overal is genoeg licht voor overdag, dan kun je je huis gaan aankleden met decoratieve sfeerverlichting. Decoratieve sfeerverlichting hoeft niet hele energievretende verlichting te zijn. Tegenwoordig is er genoeg keuze aan energiezuinige Led verlichting dat heel sfeervol licht geeft. De meeste kant en klare sfeerverlichting, dus niet alleen de lichtbron maar ook de lamp zelf, zijn vandaag de dag vaak enkel nog van Led lampen gemaakt. Ook kan Led verlichting gekocht worden in alle kleuren van de regenboog, dus kun je de juiste kleur kiezen die jij zoekt in huis. 

 

Je hoeft nooit meer een donkere winter tegemoet te gaan met Led downlight lampen en Led sfeerlichten!

 

Geef een reactie