Leasen toegankelijk voor iedereen

In deze moeilijke tijden is het niet altijd makkelijk je bedrijf goed door te laten lopen. Er zijn veel onzekerheden, klanten zijn weggevallen en het is moeilijk inkomen te generen. Het ergste is nog wel dat het niet duidelijk is hoe lang een en ander gaat duren en dat maakt het voortbestaan van je bedrijf onzeker.  Want de provincies onder de grote rivieren zijn zwaar getroffen. Toch is de enige optie doorgaan en elk inkomen dat je kunt krijgen, ook te innen. Dat vergt soms wat creativiteit, ook van de partners waarmee je werkt. Als bedrijf heb je soms echt een wagenpark nodig, maar hoe kom je in deze tijd aan goede auto’s die je bedrijf goed vertegenwoordigen. Je wilt wel graag leasen, maar kun je je dat veroorloven? En zit je dan niet jarenlang vast aan een bepaald contract. Want dat wil je nu echt niet. Gelukkig is er nu ook de optie voor shortlease. Sterker nog: er is een optie voor shortlease zonder bkr check. Dit geeft jou de mogelijkheid verder te gaan met je bedrijf op een verantwoorde manier.

Shortlease zonder bkr check

Shortlease zonder bkr check is dus een goede optie in deze tijd. Shortlease is sowieso verstandig nu want dit biedt jou de mogelijkheid een contract aan te gaan voor kortere tijd. Zo heb je al een goede bedrijfswagen vanaf een contract voor 1 maand en je kunt het laten doorlopen tot 18 maanden. Dit geeft je voor de korte termijn een goed overzicht van de kosten die je maakt voor je lease auto en je kunt dan dus goed plannen voor de korte termijn. En dat is juist nu handig omdat niemand ver vooruit kan en wil kijken. We weten immers niet hoe het verder gaat en wat de toekomst voor ondernemers zal brengen. Het feit dat er geen bkr check wordt gedaan geeft jou de mogelijkheid zelf te bekijken wat je nu nodig hebt. Doe dit uiteraard verantwoord en houdt rekening met de risico’s die je mogelijk nog gaat lopen.

Leasen zonder zorgen

Ook voor shortlease staan de nieuwste modellen tot je beschikking. Je rijdt in de nieuwste modellen zonder zorgen over onderhoud, verzekeringen en andere auto gerelateerde zaken. Shortlease zonder bkr check geeft iedereen de kans een auto te leasen en bij shortlease zit je niet vast aan lange contracten. Dus overweeg je een wagenpark te starten of uit te breiden? Kijk hier eens na. Shortlease zonder bkr kan je bedrijf weer wat verder helpen.

Geef een reactie