Echt een specialist in zijn vak!

Afgelopen winter heb ik te maken gehad met een verkeersongeluk. De winter staat ook wel bekend om de gladde wegen en de vele verkeersongevallen. Ik ben op de weg altijd erg alert en ik let goed op. Ik probeer altijd voldoende afstand te houden en op tijd te anticiperen. Echter kan er zich ook een situatie voordoen waarbij je zelf niet de schuldige bent, maar dat het komt door het toedoen van een ander. Dat is mij de afgelopen winter ook overkomen. Toen ik van de sportschool onderweg naar huis reed, is er een auto tijdens een slip op mij gebotst. Ik merkte in eerste instantie nog geen lichamelijke klachten, want ik voelde veel adrenaline na het ongeluk. De volgende dag was mijn rug erg stijf, maar ik dacht dat dat eerder spierpijn was in plaats van een blessure. Echter bleef de pijn aanhouden en wilde ik toch graag zeker weten wat er aan de hand was.

Toch maar een bezoekje aan de dokter

Uiteindelijk ben ik toch maar langs de dokter gegaan en heb ik daar mijn klachten verteld. Al snel bleek dat het geen spierpijn was, maar dat ik in het ongeluk een whiplash heb opgelopen. In de maanden daarop heb ik rust genomen en veel oefeningen gedaan. De behandelingen hebben ervoor gezorgd dat ik goed kon revalideren, alleen bleef het daar niet bij. Vanwege de opgelopen lichamelijke en materiële schade ben ik op zoek gegaan naar een letselschade advocaat in Gouda die mij tijdens het juridisch proces kon bijstaan. Achteraf is gebleken dat dat echt de beste keuze was die ik had kunnen maken. Vanwege de letselschade advocaat kon ik mij volledig richten op de revalidatie en ging hij voor mij aan de slag voor het juridisch proces.

Hij haalde het onderste uit de kan

De letselschade advocaat waar ik contact mee had gezocht, beschikte over enorm veel kennis en ervaring. Ik werd constant goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Hij heeft zijn uiterste best gedaan om voor mij het maximale te halen uit het juridisch proces en dat is hem nog gelukt ook. Ik ontving een schadevergoeding voor zowel de deuk in mijn auto als voor de kosten die gemaakt zijn bij de fysiotherapeut. Ook pleitte de letselschade advocaat voor een vergoeding in de tijd dat ik mijn werk niet kon uitvoeren en dat is hem succesvol gelukt.

Geef een reactie