Eterna overhemden voor iedere gelegenheid

Je kunt zeggen wat je wilt, maar een man in een mooi, goed passend, overhemd, ziet er altijd goed uit. Een overhemd kan worden gedragen onder een jasje of gewoon zó. Met lange mouwen of juist met korte mouwen. In een effen kleur of in een ruitje of andere print. Eterna overhemden zijn er in alle soorten en in bijna alle maten. Draag je het liefst getailleerde overhemden of juist wat wijdere modellen? Bij Eterna overhemden ben je altijd op de juiste plek.

Eterna overhemden zijn er voor iedere man

Want ze zijn verkrijgbaar in maar liefst 3 verschillende modellen. Van slim fit tot comfort, jij vindt je overhemd echt wel bij Eterna overhemden. En waar veel merken moeite hebben met het maken van overhemden voor mannen met wat langere armen, draait Eterna daar zijn hand niet voor om. Deze overhemden zijn verkrijgbaar tot mouwlengtemaat 7! Daarbij zijn deze overhemden in zoveel verschillende kleuren en dessins te koop, dat er altijd wel een naar jouw smaak bij zit. En geloof mij, heb je er eenmaal één aangeschaft, dan volgen er meer. En voor de prijs hoef je het niet te laten.

Overhemden strijken is leuk – zei niemand ooit

En ook hier tref je het met Eterna overhemden. Ze zijn namelijk gemaakt van strijkvrij katoen. Het is dus een kwestie van direct na het wassen even ophangen (op een hangertje, aanrader!) en dan kan je overhemd zó de kast weer in. Of je trekt 'm weer aan natuurlijk. Deze overhemden zijn dus gemaakt van strijkvrij katoen, maar wist je dat het hier gaat om speciaal Zwitsers katoen? Nog nooit van gehoord? Dat snap ik wel. Maar probeer het zou ik zeggen, je zult het verschil direct voelen en nooit meer anders willen.

Een overhemd met korte mouwen, mag dat dan nog?

De modepolitie heeft een aantal jaren geleden bedacht dat overhemden met korte mouwen verbannen moesten worden uit de samenleving. Je zag er dus, op een gegeven moment, alleen nog oudere mannen, zonder gevoel voor stijl of smaak in lopen. Maar dat is nu gelukkig anders. Je mag zoveel overhemden met korte mouwen dragen als je wilt. Op je nette pantalon, op je boxer (voor in een videocall), op je korte broek, net wat jij wilt. Eterna overhemden met korte mouwen zijn net zo mooi en net zo strijkvrij als de overhemden met lange mouwen. Ook de overhemden met korte mouwen zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. 

Geef een reactie