Dingen om te doen samen met je vriendinnen

Binnen zitten kan soms aanvoelen als zwemmen in een vissenkom. Met slechts een beperkte hoeveelheid middelen is het belangrijk om het brein fris te houden, zodat je niet absoluut je verstand verliest in isolatie, en de tieners zijn niet anders.

Avondje persoonlijke verzorging

Hoe lekker is het om met de meiden lekker een avondje allerlei verschillende verzorgingsproducten proberen. Je kan dit organiseren door iedereen wat te laten meenemen wat diegene nog niet kent. Hierdoor kan je van alles uitproberen. Daarbij is het handig om bijvoorbeeld genoeg spiegeltjes te hebben! Ook is het leuk om er een spel element in te maken. Denk bijvoorbeeld aan het raden van bepaalde merken, de soort geur raden of iets dergelijks. Je kan er ook voor kiezen om ieder zijn haar te gaan verven. Kerastase shampoo is vervolgens erg goed om te gebruiken bij het uitwassen van je haar. Hierdoor blijft je haar extra mooi waardoor jij een mooie look creëert.

Los een mysterie op!

Als je graag mysteries leest en uitzoekt, dan zul je dol zijn op moordmysterie-diners. Deze zijn soms in een lokaal theater, andere keren in een hotel of congrescentrum. Een moordmysterie is interactief en leuk. De hele nacht praat je met gekostumeerde acteurs en communiceer je waarschijnlijk met andere gasten. Soms zijn er prijzen voor de eerste persoon die de moordenaar raadt. Verzamel je beste vrienden om met je mee te gaan, maar kijk uit; een van hen wordt misschien wel de hoofdverdachte!

Doe een wijnproeverij samen met de meiden!

Het is handig als je in de buurt van een wijngaard woont, maar zelfs als je niet in de buurt van een wijngaard woont, kun je genieten van geweldige wijn. Kijk of een van de restaurants bij u in de buurt wijnproeverijen of biervluchten aanbiedt. Verzamel vervolgens uw groep om samen te eten en te drinken. Daag iedereen uit om iets nieuws te proberen en hun favoriet te vinden.

Je kan er ook voor kiezen om thuis een wijnproeverij te houden. Je kan dit makkelijk doen door iedereen 1 of 2 flessen wijn mee te laten meenemen. Vervolgens kan je allerlei wijn proeven. Daarnaast kan je iedereen de opdracht geven om iets te vertellen over het soort wijn en waar het bijvoorbeeld vandaan komt. Wanneer je dit hebt gedaan kan je natuurlijk genieten van de wijn en lekker gaan borrelen! Vergeet niet wat lekkere borrelhapjes erbij te nemen!

Geef een reactie